MIKSI MAHDOLLISTAMO?

  1. Mahdollistamo on valmentajasi ja oppaasi haastamaan ja laajentamaan ajattelutapaasi siitä, mikä on mahdollista

  2. Mahdollistamo auttaa sinua näkemään  vaihtoehtoiset näkökulmat ja löytämään inspiroivat, uutta luovat ratkaisut

 

Mahdollistamo-yritys syntyi (kuten yleensä mahdollisuudetkin) intohimosta ja palosta uskaltautua uuteen silloin, kun jokin voimakkaasti kutsui ja juuri silloin, kun siihen oli vähiten aikaa. Yritys on toiminut vuodesta 2014 missionaan lisätä tietoisuutta mahdollistavasta ajattelusta (possibility thinking) ja sen monista käyttökohteista. Mahdollistavaa ajattelua käytetään mm. oppimisessa, johtamisessa, uutta luovassa ongelmanratkaisussa, kokeiluissa, visioinnissa, hallinnossa ja kehittämisessä.

Merja Niemen ja filosofi, tietoisuusvalmentaja Jaan-Erik Arnian kirjoittama Mahdollistaja-kirja (Viisas Elämä oy) avaa ja konkretisoi mahdollistavaa ajattelua teoreettisesti ja esimerkein. Mahdollistaja-kirjaan on haastateltu monia eri alojen ammattilaisia, joiden menestyksen ja onnistumisten taustalla on vaikuttanut tapa ajatella mahdollistavasti.  Monen menestystarinan takana niin yritys- ja liiketoiminnassa kuin henkilökohtaisessa kasvussa onkin juuri mahdollistava ajattelu- ja toimintatapa.

Mahdollistamon yhdessä Jaan-Erik Arnian kanssa kehittämän valmennuksen (Possibility Coaching Finland™) avulla kirkastuu, miten voi haastaa ajatteluaan ja avarruttaa ajattelutaitoaan keskittymällä siihen, mitä mahdollisuuksia kussakin tilanteessa tai hetkessä on. Valmennus avaa ja konkretisoi, miten altistua mahdollisuuksiin, havainnoida ja tarttua niihin sekä jatkuvasti synnyttää itselleen ja ympärilleen luottavaista (mahdollistavaa) tilaa edetä vaihtoehtoisiin suuntiin, jolloin syntyy uusia mahdollisuuksia. Ajattelussamme on paljon rajoittavia uskomuksia, linssejä, joiden avulla katsomme ja määritämme itsellemme, onko jokin mahdollista. Liian usein ajattelemme, ettemme tiedä tai osaa jotakin riittävästi, jolloin valitsemme olla tarttumatta mahdollisuuksiin ja annamme niiden lipua ohi. Ajattelussamme on monia vakiomalleja, joiden muuttaminen ei ole helppoa, vaan tähän tarvitaan erityinen valmennus. Mahdollistamon toteuttamassa valmennuksessa yhtyvät intuitiivinen ja rationaalinen syvä tietämys ja taito. Valmentajien laaja työelämäkokemus kouluttajina, valmentajina, tutkijoina, yrittäjinä ja kehittäjinä sekä ratkaisukeskeisyys ja tietoisuustaito antavat valmennukselle sen ainutlaatuisen luonteen.

Mahdollistamon tarjoama koulutus, puheenvuorot ja valmennus auttaa ymmärtämään ajattelutapaasi ja toimintaasi paremmin, minkä avulla pysyt tekemään pysyvämpiä muutoksia. Huomaat (ajattelussasi), miten siihen, missä ei vielä äsken ollut ovea (uutta vaihtoehtoa, näkökulmaa, ratkaisua), ilmaantuikin ovi ja se on vielä avoinna. Meille kaikille on mahdollista niin paljon enemmän ja meissä kaikissa on huikea potentiaali, kunhan osaamme ottaa sen mahdollistamistaidoin käyttöön.

  • Mahdollisuudet syntyvät tietoisista ja tiedostamattomista valinnoista ja teoista, joita teemme joka päivä ja jokainen hetki.
  • Älä rajoita mahdollisuuksiasi.
  • Haasta rajoitteesi.
  • #Mahdollistamo