MIKSI MAHDOLLISTAMO?

  1. Mahdollistamo auttaa sinua näkemään  vaihtoehtoiset näkökulmat ja löytämään inspiroivat, uutta luovat ratkaisut

 

Mahdollistamo-yritys syntyi (kuten yleensä mahdollisuudetkin) intohimosta ja palosta uskaltautua uuteen silloin, kun jokin voimakkaasti kutsui ja juuri silloin, kun siihen oli vähiten aikaa. Yritys on toiminut vuodesta 2014 missionaan lisätä tietoisuutta mahdollistavasta ajattelusta (possibility thinking) ja sen monista käyttökohteista. Mahdollistavaa ajattelua käytetään mm. oppimisessa, johtamisessa, uutta luovassa ongelmanratkaisussa, kokeiluissa, visioinnissa, hallinnossa ja kehittämisessä.

Merja Niemen ja filosofi, tietoisuusvalmentaja Jaan-Erik Arnian kirjoittama Mahdollistaja-kirja (Viisas Elämä oy) avaa ja konkretisoi mahdollistavaa ajattelua teoreettisesti ja esimerkein. Mahdollistaja-kirjaan on haastateltu monia eri alojen ammattilaisia, joiden menestyksen ja onnistumisten taustalla on vaikuttanut tapa ajatella mahdollistavasti.  Monen menestystarinan takana niin yritys- ja liiketoiminnassa kuin henkilökohtaisessa kasvussa onkin juuri mahdollistava ajattelu- ja toimintatapa.

Mahdollistamon yhdessä Jaan-Erik Arnian kanssa kehittämän mahdollistavan valmennuksen avulla kirkastat, miten voit haastaa ajatteluasi ja avarruttaa ajattelutaitoasi keskittymällä siihen, mitä mahdollisuuksia kussakin tilanteessa tai hetkessä on.   Saat taitoja synnyttää uusia oivalluksia, näkökulmia ja ratkaisuja, jolloin luot itsellesi ja ympärillesi ennenkokematonta tilaa edetä vaihtoehtoisiin suuntiin.

Opit tiedostamaan rajoittavia asenteitasi ja ajatuksiasi sekä tarttumaan mahdollisuuksiin antamatta niiden lipua ohi. Ajattelun muuttaminen ei ole helppoa, vaan tähän tarvitaan erityinen valmennus. Mahdollistamon toteuttamassa valmennuksessa yhtyvät intuitiivinen ja rationaalinen syvä tietämys ja taito. Valmentajien laaja työelämäkokemus kouluttajina, valmentajina, tutkijoina, yrittäjinä ja kehittäjinä sekä ratkaisukeskeisyys ja tietoisuustaito antavat valmennukselle sen ainutlaatuisen luonteen.

Mahdollistamon tarjoama koulutus, puheenvuorot ja valmennus auttavat ymmärtämään ajattelutapaasi ja toimintaasi paremmin, minkä avulla pysyt tekemään pysyvämpiä muutoksia. Huomaat (ajattelussasi), miten siihen, missä ei vielä äsken ollut ovea (uutta vaihtoehtoa, näkökulmaa, ratkaisua), ilmaantuikin ovi ja se on vielä avoinna.

Meille kaikille on mahdollista niin paljon enemmän. Meissä kaikissa on huikea potentiaali, kunhan osaamme ottaa sen mahdollistamistaitojen avulla käyttöömme.